Ambassadør for Fagforbundet – Reisen til Libanon!

FØRSTE REISEMÅL LIBANON!

Om meg

                Charlotte Jonskås heter  jeg, 27 år og  kommer fra Skien!

Jeg er utdannet barne og ungdoms arbeider og  jobber til daglig i en privat barnehage i Skien og trives med det!

Jeg har flere verv i Fagforbundet, blant annet så er jeg tillitsvalgt på min arbeidsplass , noe jeg synes er kjempe spennende og interessant.

I februar 2012 ble jeg valgt som ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Skien/Siljan,  jeg sitter også i ungdomsutvalgtet i Fagforbundet Telemark og  LOs ungdomsutvalg i Telemark.

I September 2012 fikk jeg en forespørsel om jeg ville være med  som ambassadør for Fagforbundet Telemark til Libanon, noe jeg takket gledelig ja til.

Er ei blid, positiv og engasjert jente som gleder seg til å ta fatt på  nye utfordringer :)

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Ambassadør for Fagforbundet – Reisen til Libanon!" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.